RSS

Reteta ciorba de perisoare

17 Oct

Amatorii de carne tocata sunt recunoscatori pentru ca exista aceasta reteta si ca exploateaza la maxim acest tip de aliment. Acrita cu zeama de varza ajunge o delicatesa greu de egalat de catre alta reteta pe baza de carne tocata. Unii bucatari pregatesc la final ceapa calita cu putina pasta de rosii, dar e foarte posibil sa dea arsuri aceasta strategie. Inca nu am reusit sa determin daca acest mod de gatire contribuie mult la imbunatatirea gustului ciorbei, dar eu personal nu il practic din motivul amintit. Gasiti aici reteta de ciorba de perisoare. Spor la treaba!

PS: tot cu carne tocata facem si niste ardei umpluti buni de tot.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Octombrie 17, 2014 în Retete culinare

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
ElectrocasniceSmart

Urmareste evolutia tehnologiei

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogeri au apreciat asta: