RSS

Paste cu sos ragu

24 Noi
Paste cu sos ragu

Pastele cu sos ragu sunt o mancare des intalnita in restaurante si este foarte populara printre amatorii de paste. Sosul ragu confera preparatelor cu paste ingredientul de care este nevoie pentru a fi desavarsite.

Paste-cu-sos_raguSosul ragu este facut cu carne tocata, preferabil de vita si mult sos de rosii. Iar cum sosul de rosii se potriveste de minune cu busuiocul proaspat, acest ultim ingredient este nelipsit din reteta de paste cu carne tocata.

Reteta este simpla:

Fierbeti pastele in apa cu sare.

Intre timp, intr-o tigaie incapatoare puneti carnea tocata in putin ulei, impruna cu un praf de sare si piper si caliti timp de cateva minute, pana ce carnea devine deshidratata. Turnati deasupra sosul de rosii, aproximativ 1 litru la 500 grame de carne si dati intr-un clocot.

Adaugati busuiocul taiat marunt si pastele scurse bine si amestecati.

Potriviti de sare si piper si serviti cald.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe Noiembrie 24, 2015 în Retete culinare

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
ElectrocasniceSmart

Urmareste evolutia tehnologiei

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogeri au apreciat asta: