RSS

Cum ar fi sa gatim astazi un pui la cuptor cu smantana

24 iun.
Cum ar fi sa gatim astazi un pui la cuptor cu smantana

O mancare cu gust fin si complex, aceasta reteta de pui la cuptor cu smantana este ideala pentru o seara frumoasa petrecuta in familie. Desi pare o reteta dificila, veti fi surprinsi sa aflati ca se pregateste in 30 de minute si ca nu este absolut nimic greu de infaptuit.

Pregatiti niste carne de pui, preferabil pulpe superioare taiate cuburi mici sau chiar piept de pui. Apoi cateva legume pe care le indragiti, smantana dulce pentru gatit, putina mozzarella si oregano.

Fierbeti separat legumele si caliti frumos puiul intr-o tigaie antiaderenta, dar fara sa il rumeniti prea mult. Tineti minte ca trebuie sa stea si la cuptor pentru un scurt timp.

Imediat cum puiul s-a gatit suficient, adaugati putina apa fierbinte sau niste supa daca aveti si dati intr-un clocot. Opriti focul si adaugati 200ml smantana dulce, amestecand usor.

Puneti legumele si puiul cu tot cu sos intr-o tava si razuiti deasupra niste mozzarella. Dati la cuptor pentru 15 minute la foc mediu pana ce mozzarella capata o culoare aurie.

Va mai puteti inspira din aceasta reteta de pui la cuptor cu smantana.

Daca va place brocolli si baby carrots, aceasta va deveni reteta dvs de suflet.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe iunie 24, 2021 în Retete culinare

 

Lasă un comentariu

 
Excel Tutorial

Formulas and Tips

ElectrocasniceSmart

Urmareste evolutia tehnologiei

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.